Bemutatkozás

Esztergomi székhelyű vendéglátó-ipari vállalkozásunk a királyvároshoz méltó módon igyekszik megfelelni a legkülönbözőbb elvárásoknak.
Vállalkozásunk széleskörű profiljába tartozik az Aranyhalas Tanya, a Balassa Pince üzemeltetése Esztergomban, és a mozgó Fesztiválétterem mellyel külsős helyszíneken veszünk részt.

Az Aranyhalas Tanya, Esztergom zöldövezeti területen található, ahonnan panoráma nyílik a Dunakanyar hegyeire!  Ideális esküvők, lakodalmak, családi és nagyobb létszámú céges rendezvények lebonyolítására!
Az Aranyhalas Tó partja és a panorámás szertartáshelyszín kiváló a polgári szertartás megtartására és fotózásra is! A lakodalmakat egy pajta jellegű nyitott fedélszékes, látszó gerendázatú rusztikus megjelenésű rendezvényházban tartjuk!
A 240 m2-es téglapilléreken álló épületben 170 főt tudunk leültetni, úgy hogy még a tánctér is kiváló!
Vendégeink többféle esküvői menüből tudnak választani, igény szerint egyedi ételsort is elkészítünk! A menü mellé italcsomagot is kínálunk, ami szintén változtatható elképzelés szerint!
Az Ifjú Pár részére ingyenesen biztosítjuk a vendégházat! Parkolás ingyenes, a helyszínen bekerített területen lehetséges! Megrendelőink igényeihez igazodva külsős helyszínen is vállaljuk rendezvények komplett lebonyolítását akár esküvő, konferencia vagy céges rendezvény!
Hosszú évek rutinjának köszönhetjük, hogy egyre több rendezvényre kapunk felkérést, vendégeink elégedettek évről-évre bővülő kínálatunkkal, hagyományos ízeinkkel, és az elsőrangú kiszolgálással.

Az alkalom kihívásának megfelelően szabadon bővíthető, összeszokott, gyakorlott személyzettel állunk készenlétben. Célunk a nemzeti gasztronómiai hagyományok ápolása,  választékunkkal alkalmazkodva a megrendelő igényeihez.
Ételkínálatunk kiváló minőségű, magyar alapanyagokból készül. Szem-szájnak ingerei magas színvonalon nyújtani mindezt, bármilyen rendezvényen, fesztiválon: ez a mi munkánk!