Telefon: +36 20 931 2581

Fesztiválétterem

Esztergomi székhelyű vendéglátó-ipari vállalkozásunk a királyvároshoz méltó módon igyekszik megfelelni a legkülönbözőbb elvárásoknak.

Hosszú évek rutinjának köszönhetjük, hogy egyre több rendezvényre kapunk meghívást, mindenhol elégedettek évről-évre bővülő kínálatunkkal, hagyományos ízeinkkel, és az elsőrangú kiszolgálással. A helyszíntől, a rendezvény jellegétől függően többféle design-nal tudunk megjelenni, az ízlésesen feldíszített külsőtől a puritánabb, elegánsan rejtett büfékocsis változatig. Az alkalom kihívásának megfelelően szabadon bővíthető, összeszokott, gyakorlott személyzettel állunk készenlétben.

Célunk a nemzeti gasztronómiai hagyományok ápolása, választékunkkal alkalmazkodva a megjelenési színhely jellegéhez, hangulatához. Vállalkozásunk széleskörű profiljába tartozik Balassa Pince üzemeltetése Esztergomban, és a mozgó fesztiválétterem, melynek része a tradicionális kemencés lepény, a kürtőskalács, gofri, óriás palacsinta, valamint egy állandó budapesti kihelyezett büfé.
Fesztiválétterem - mobil kifőzde rendezvényekre

Szem-szájnak ingerei Éttermi színvonalon nyújtani mindezt, bármilyen rendezvényen, fesztiválon: ez a mi munkánk.

  • frissen sülteket
  • vegetáriánus ételeket
  • népies finomságokat
  • ételkülönlegességeket

kínálunk kiváló minőségű, magyar alapanyagokból. Mindezek mellé a szomjoltókat a kívánt árfekvésben biztosítjuk a Soproni Ászoktól a Carlsbergig, az olcsóbb folyó bortól kezdve a komolyabb Tokaji- és Villányi-szintű nedűkig.

Kemencés lepény A fesztiválétterem elengedhetetlen része a kemencés lepény, amely mindenhol rendkívül népszerű és az évek során cégérünkké vált. Lepény-standunk a hagyományos, magyaros ízvilágot igényesen elkészített ételkölteményeinkkel idézi meg.

Kürtős kalács, gofri, óriás palacsinta Szintén erdélyi specialitás a kürtős kalács, amelyet fahéjas, vaníliás, diós, kókuszos, kakaós ízesítéssel kínálunk. A lekváros, nutellás, tejszínhabos gofri mellett külhoni gasztronómiai kalandozást jelent a francia eredetű crepes, azaz az óriás palacsinta is. Harmincféle módon készítjük ezt az ételcsodát, sós és édes kivitelben egyaránt.